Pilates og Yogalates

(Vi har dessverre ikke dette tilbudet for øyeblikket)

Pilates er en treningsform der vi bruker egen kropp som motstand. Vi tar utgangspunkt i å styrke muskulaturen i mage og bekken som er utspringet til hver bevegelse i pilatesmetoden. På disse timene fokuserer vi på grunnprinsippene i pilates; bruk av pusten, plassering av brystkasse, skuldre, hode og nakke er viktig. Vi styrker kjernemuskulatur, øker fleksibiliteten og opparbeider økt kroppsfornemmelse. Slik lærer du mer om hvordan du selv kan forebygge skader og plager!

Yogalates er en treningsform der vi trekker ut det beste fra pilates og yoga og bruker tid på å slippe spent muskler, puste og finne kjernemuskulatur. Denne timen passer alle, også de som trenger å rehabilitere seg etter skade eller å komme i gang med trening på en myk, men effektiv og organisk måte!

Som utdannet profesjonell danser og pedagog legger Siw opp timene på en dynamisk og variert måte. Hun er opptatt av å utvikle funksjonelle, sterke og fleksible kropper. Hver deltager får personlig oppfølging og tilrettelagte øvelser, og øvelsene gjøres på en god og skånsom måte for å forbygge skader og styrke kroppen.