• Street/hip-hop (hip-hop, streetmix, girly style, break)

 • De urbane dansestilene innenfor hip-hop/streetsjangeren har sitt utspring i hip-hop-kulturen i USA. De siste årene har det kommet mange ulike retninger og stiler, og Danseløven har tilbud innenfor noen av disse. Felles for stilene er musikk med tydelige beats, tyngde i bevegelsene og et fokus på attitude og stil. Etter hvert som man blir en dyktigere danser, blir det mer fokus på de tekniske detaljene for å gjøre bevegelsene skarpe og tydelige.

  Dette sier Lotte om sine kurs:

  Hip hop/break øvet:    

  Dette er en ren gutte-time for de som har danset en god stund og som har kunnskap og kjennskap til grunnprinsipper og basic trinn i hip hop- og breakdance. Vi jobber mye med koreografi og stil så her går det unna! Det legges vekt på høyt nivå i dansekombinasjonene og i teknikktreningen for øvrig. Likevel skal dette være en gøyal time fylt av mestring og glede. Utfordringer skal være gøy!

  Hip hop/break nye/medium:    

  Dette er en time som også er forbeholdt gutter. Her jobber vi med å få en god innføring i grunnleggende trinn + elementer i hip hop og breakdance. For å kunne bli skikkelig god i denne stilen er det viktig å ha fotarbeid, rytme, tyngde og isolasjonsferdigheter på plass. Vi jobber mye med at alle skal få muligheten til å utvikle sin personlige stil og selvtillit innenfor begge sjangrene og kanskje spesielt når vi danser mot hverandre i en break battle.

  Dette sier Pierre om sine kurs:

  MTV/POP dance:

  Her lærer man seg de nyeste og kule «movsene» inspirert av de seneste og mest populære musikkvideoene du ser på tv nå. For nybegynnere og dere som har danset litt før.

  Hip Hop øvet

  For deg som har danset hip hop før. Vi fokuserer på de tekniske detaljene og lar deg utfordres av litt mer avanserte tøffe koreografier.

  Girly style:  

  Er en feminin streetstil med et kult «flow» der du får lære deg koreografi med en mer girly følelse.