• Pedagogene

 • Siw er grunder av Danseløven ballettskole og har drevet skolen siden 1995. Hun er utdannet danser og ballettpedagog ved Den norske balletthøyskole og har jobbet profesjonelt med dans i 24 år. Hun er danser i gruppen De Damene som produserer forestillinger for barn og unge, og gruppen har gjort utallige turnéer i Den kulturelle skolesekken i alle av landets fylker (www.dedamene.no). Siw jobber i tillegg som koreograf og pedagog med både profesjonelle og amatører ved mange ulike prosjekt utenfor skolen. Hun er også sertifisert pilatesinstruktør fra Pilates Room i Oslo. Siw fikk i 2014 Holmestrands kulturpris for sitt arbeid med dans for barn og unge.

  Siw er genuint opptatt av å formidle dans og scenekunst på en morsom og givende måte. Hun har som hovedmål å gi elever på alle nivå gode mestringsopplevevelser og et godt fundament til å bevege seg videre i livet! Siw er i tillegg utdannet gestaltterapeut og er opptatt av hele mennesket med kropp, tanker og følelser.  Hun vektlegger dans som en grunnleggende uttrykksform! 

 • Carina er utdannet danser og dansepedagog ved Kunsthøgskolen i Oslo.  Hun jobber som freelancedanser og har vært med på en rekke oppsetninger med Kompani UT.  Carina er også koreograf og arbeider både scenisk og for kamera.

  I 2016 danset Carina solo i «Norske talenter» og kom til semifinalen!

  Carina er hardt arbeidende, positiv og empatisk! Vi gleder oss til å ha henne med på laget på Danseløven! 

 • Pierre har jobbet som profesjonell danser, lærer og koreograf i Sverige og andre land i 20 år. Han er utdannet ved Swedish school of performing arts og Kulturamas danserutdanning i Stockholm. Før han flyttet til Norge drev han en danseskole i sin hjemby med fokus på hip hop-konkurranse. Han var head coach for Sveriges landslag i  hip hop (IDO) 2006-2009. Pierre har koreografert events, show og motevisninger for blant annet H&M, Carlings, Stockholm modesenter, JC Company og Adidas. I 2008 endte han på andre plass i verdens største crew battle Street Dance Kemp i Tsjekkia sammen med sitt crew. Pierre er kjent for å være veldig pedagogisk og for å kunne hente frem det beste i elevene sine gjennom å positivt pushe dem for at de skal kunne nå sitt potensiale. Pierre underviser hos oss på mandager.

 • Lily flyttet til Holmestrand i 2008 og begynte å danse ballett samme år. Da hun først begynte å danse, var de eldre danserne forbilder, og målet hennes var å bli like gode som dem. Etter ett semester prøvde hun flere dansestiler og synes det var kjempegøy! Lily vet ikke hva hun skulle gjort hvis hun ikke hadde hatt dans i livet sitt. Da hadde hun ikke blitt kjent med så mange fine mennesker og hun hadde ikke hatt like mange fine opplevelser. I 2015 fikk hun pris som Årets danser i Holmestrand! På Danseløven er hun instruktør sammen med Anita. Hun får veiledning av Siw.

 • Anita har danset på Danseløven i mange år og fikk i 2015 pris for Årets danser i Holmestrand! Hun er medlem av Split dansekompani og liker å danse hiphop og ballett! På Danseløven er hun assistent sammen med Lily, og de underviser hip-hop under veiledning fra Siw.

 • Therese er 30 år og har danset ved Danseløven ballettskole fra hun var 10 år. Hun danser fremdeles på flere av våre timer for voksne og ungdommer. Therese instruerer i barnedans 4-6 noe hun syns er veldig gøy og spennende. Hun er også med som leder av Split dansekompani. Therese er utdannet helsesekretær.

 • Christine er en aktiv danser hos Danseløven. Hun har danset på danseløven i mange år. Hun begynte først med hiphop, men fant fort ut at hun ville prøve enda mer, så hun begynte med mange andre dansestiler. I dag er hun medlem av Split dansekompani. Det meste av fritiden til Christine går med på å danse, og hun ønsker å formidle denne dansegleden videre til de barna hun underviser. På Danseløven underviser hun i Hiphop 7-10 år.     

 • Cecilie er utdannet ballettpedagog fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo. Hun har undervist barn, unge og voksne innenfor ulike dansedisipliner i flere år. For 8 år siden tok hun sitt første swingkurs og siden den gang har pardansen vært den store lidenskapen. Dette har resultert i en svært allsidig danseerfaring og hun behersker flere ulike dansestiler: boogie woogie, folkeswing, bugg, west coast swing, salsa, bachata, kizomba, svensk moderne fox, argentinsk tango og selskapsdans. Cecilie er en av to instruktører i West Coast Swing i Holmestrand Swingklubb, og hun har assistert på kurs med en av verdens ledende artister i dansen kizomba. 

 • Dominique har i 10 år danset med tidligere verdensmester i sportsdans Cecilie Kim Rygel som lærer, og han har konkurrert de siste 7 årene. Han har både bronse, sølv og gullmerke og gullmerke med stjerne i 11- dans som er den største merkeprøve med internasjonal dommer i verden.

 • Cornelia har danset siden hun var fem år, og har gått på Stage Door i Tønsberg, Electric Feet på Jaren/Hadeland og Danseløven Ballettskole i Holmestrand. I årenes løp har hun testet ut flere dansesjangre, men hennes favoritt er showdans/musikaldans! Cornelia begynte å jobbe som instruktør på Danseløven da hun var 16 år, og har undervist i streetjazz, moderne, showdans og barnedans. I forbindelse med instruktørjobb på Electric Feet, har hun også hatt dans for voksne med nedsatt funksjonsevne på Marka helse- og omsorgssenter på Brandbu.  Gjennom Scenelusa Produksjoner har Cornelia vært koreograf ved musikalene "Annie" i Åsgårdstrand i 2006 og "Rottefangeren - en familiemusikal" i Oslo i 2011. Hun har også vært hentet inn som musikal- og teaterkonsulent ved Skarvebarnas oppsetning av "Annie + Oliver = sant" på Geilo og Ål kulturhus i 2014. Cornelia har, sammen med Therese Grønstad, vært leder av Split Dansekompani siden november 2015. Hun har også vært medarrangør av danseforestillingene "Sirkus Danseløven" (2015), "Gutta på tur" (2016) og "Reisen til Julestjernen" (2016), samt arrangør av danseforestillingen "45: Gullhaug o. Kleiverud" (Split dansekompani, 2016).

 • Lotte tok fra 2008-2011 bachelor i dans og pedagogikk ved Norges Dansehøyskole med moderne/samtidsdans som hovedfag. Etter at hun avsluttet skolegangen ved NDH dro hun til Amsterdam for å fordype seg i det moderne danseuttrykket. Lotte har erfaring som danser i flere forestillinger, både egenproduserte og under koreografi av andre. Lotte har mye erfaring med å undervise i dans, og jobber også ved Attic i Drammen og Drammen kommune. Hun går dette året på instruktørutdannelse innenfor ashtangayoga ved Puro Yoga i Oslo. Lotte underviser hos oss på onsdager.